Over Ambite

Ambite is hét bedrijfsprocesssyteem voor de ambulancehulpverlening.

Dankzij jarenlange ervaring in deze branche is Ambite in samenwerking met vele partijen uitgegroeid tot een uitstekend hulpmiddel bij de gegevensverwerking van de ambulancehulpverlening.

Ambite omvat het gehele traject van de hulpverlening. het bevat een uiterst gebruiksvriendelijke meldkamermodule, die de centralist in zijn of haar werk ondersteunt.
In het vervolgtraject worden de gegevens van de hulpverlening opgenomen in de Ambite database. Dat kan door de gegevens handmatig in te brengen op een werkstation, maar Ambite is ook geschikt om deze gegevens direct bij de bron vast te leggen met een laptop of tablet.  Hierdoor is er geen papieren ritformulier meer nodig.  De verpleegkundige beschikt tevens meteen over relevante gegevens van de patiënt wanneer deze reeds eerder is geholpen of vervoerd.
De gegevens worden via een speciale koppelmodule in de database opgenomen.

Vanzelfsprekend kunnen de hulpverleningen worden gefactureerd met een krachtige factureringsmodule. De output kan worden opgenomen in een financieel systeem, zoals bv Exact.

Ambite beschikt ook over een krachtig management rapportage tool Amblight. Hiermee kunnen met een druk op de knop de prestatie-indicatoren van de dienst inzichtelijk worden gemaakt.
Hierbij valt te denken aan overschrijding van responsetijden, uitgevoerde medische handelingen, diverse tellingen  en de financiële kant. De gegevens kunnen worden geëxporteerd naar Microsoft Excel.

Meer weten?
Neemt u gerust contact op!